Sunday, 11 May 2014

Alhamdulillah :)

Assalamualaikumsemuaa. lama nyaa tak blogger kat blog kita ni. result spm harituu punn tak update pun. hhaha. biasalah result kita tak comey punn. tak straight A punn. sedih bukan kepalang tauuu. i wish i could turn back time. tapi sy percaya dengan QADA dan QADAR yang Allah tyetapkan untuk saya. :)
 
umi abah, im sorry. tapi abah umi tak pernah marah. walaupun Billa tau abah ngn umi harapkan straight A. hmmm ipg ponnn xdapat iv. yang tu satu lagi harapan umi abah supaya Billa jadi cikguu. tapi ya Billa percaya pada perancangan ALLAH. Allah Maha Penyayang Maha Pemurah. rezeki ada di mana mana kann. and now Billa dapat tawaran dekat Matrik Tangkak Johor and UiTM Machang. feeling very blessed dengan anugerah Allah ni. :) perasaan syukur yang tak dapat nak digambarkan mnggunakan kata kata. 

Billa pilih UiTM Machang walaupun Diploma sebab course yang Billa dapat tu under faculty maths iaitu Statistik. even matrik yang Billa dapat tu setahun tapi aliran sains which Billa nak elak sangat. sebab harituu pun Billa takleh score tiga tiga subjek sains which is CHEMISTRY BIOLOGY AND PHYSICS. Billa percaya dengan setiap perancangan Allah. Allah put me in the situation that im able to face through. ;)

so Billa daftar dekat uitm tu 1/6/2014 which is dalam dua tiga minggu lagi. hmm Billa mengharapkan doa daripada semua. doakan Billa yang terbaik okayyy. Billa wish the best to all of you. and lupaaaa nak congrats to all my batchmates yang dapat form6, ipg, matrik, asasi and even diploma. we plann things but remembered Allah is the best Planner ever. :)

UiTM Machang, here i comeee :D

No comments:

Post a Comment